Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
APF_logo_final.jpg
© Copyright 2011 APF. All rights reserved
Consecintele unui avort nu se răsfrâng doar asupra femeii, ci asupra întregii familii (a copiilor mai ales) iar cresterea copilului într-un mediu abuziv poate avea efecte traumatizante pentru copil, si poate constitui o reală piedică in calea dezvoltarii normale si armonioase a acestuia. Ajutându-le pe femei, vom avea o influenţă benefică şi asupra familiilor lor, în special asupra copiilor care sunt direct afectaţi de calitatea vieţii de familie.
Pentru a duce la indeplinire aceasta misiune avem nevoie de suport in : rugaciune, ajutor financiar si ajutor material
Scopul general al asociatiei :
- Promovarea valorilor umane, in special dreptul la viata inca din momentul conceptiei si constientizarea opiniei publice cu privire la viata copilului nenascut.
- De a incuraja, infiinta si sustine centre de consiliere pentru femei in criza de sarcina.
- Creşterea şi îmbunătăţirea unei vieţi sănătoase prin informare, educare şi oferirea de sevicii sociale si ajutor: spiritual, material, emotional.
- Creerea unui sistem de ajutorare pentru femei (singure, cu multi copii, bolnave) in ce priveste nevoile spirituale, emotionale si materiale.
Misiunea Ajutor pentru Femei se adresează în primul rând femeilor, pe care dorim să le sprijinim din toate punctele de vedere : psihologic, spiritual, juridic şi material.
Milităm pentru dreptul la viata a copilului nenascut, pentru creşterea gradului de conştientizare a femeilor cu privire la sarcina, pentru a le determina să dobândească si să-şi dezvolte abilităţi proprii, să-şi asume responsabilitatea unor schimbări pozitive atât în viaţa lor proprie, cât şi în comunitate.
Avortul este un atentat la viata copilului nenascut de aceea vrem sa le oferim femeilor planul Lui Dumnezeu cu privire la sacralitatea vietii cit si alternative la avort.
Consideram ca viata are valoare si ca suveranitatea Lui Dumnezeu cuprinde orice aspect al vietii inclusiv procreatia.
289307_10150245842636991_699236990_7886032_2217953_o.jpg